Lyserøde marcipanhjerter på pind
15 stk.
Ingredienser
- 200 g ren rå marcipan
- 2 spsk. appelsinsaft
- 3 spsk. flormelis
- 150 g hvid chokolade
- lidt rød levnedsmiddelfarve
- træspyd eller popcakespinde
- Ælt marcipanenmed appelsinsaft, oglad det hvile ½ time.Ælt flormelis i. Udrulmarcipanen på etflormelisdrysset bord ien ca. 1½ cm tyk plade.Udstik 15 små hjerter,eller skær dem ud meden kniv. Lad dem hvile1 times tid på plastfilmi køleskab tildækket.Stik en pind i hver.
- Smelt chokoladen(se beskrivelse herunder). Overtrækhjerterne medchokolade farvet medlidt levnedsmiddelfarve.Kom evt. sukkeri et glas eller en lillekande. Stil hjertepindeneheri, og lad demstørkne.
- Smelt chokolade til overtræk:Hak chokoladen fint. Gem 1/3. Smelt resten afchokoladen over vandbad eller i mikroovn. Rørden sidste 1/3 i. Nu er chokoladen klar til overtræk.Du kan stille det chokoladeovertruknekonfekt i køleskab ca. 20 min. Når chokoladenhurtigt størkner, er der ikke så stor risiko for, atden bliver grå.