Mazarinbarer med orange

Mazarinbarer med orange

6-8 stk.

Ingredienser

  • Mazarinbarer med orange
  • Mazarinmasse:
  • 100 g blødt smør
  • 150 g sukker
  • 250 g ren, rå marcipan
  • 3 æg
  • 75 g hvedemel
  • 2 tsk. fintreven, usprøjtet appelsinskal
  • 200 g mørk chokolade 60 % kakaoindhold
  • 3 dl kokosmel

  1. Mazarinmasse: Rør smør og sukker sammen. Riv marcipanen, og rør den i. Massen skal være ensartet. Kom æggene i et ad gangen. Rør hvedemel i.
  2. Kom appelsinskal i dejen. Fordel dejen i en form 25 x 25 cm. Bag kagen ca. 30 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen, og skær den ud i 6-8 barer. Stil dem i køleskab 1 times tid.
  3. Hak chokoladen, og smelt 2/3 af den i mikroovn eller over vandbad. Rør resten i, til det er smeltet. Overtræk kagestykkerne med chokolade. Brug en spiseske til at smøre det på med. Bunden behøver ikke chokolade. Drys kokosmel over. Lad chokoladen stivne i køleskab ca. ½ time.