Mazarintærte med hvid choko og bær

Mazarintærte med hvid choko og bær

Nyd den med en god kop te

10 personer

Ingredienser

  • Mazarintærte med hvid choko og bær
  • 400 g ren rå marcipan
  • 150 g blødt smør
  • 150 g sukker
  • korn af 1 stang vanilje
  • 4 spsk. mælk
  • 4 æg
  • 120 g hvedemel
  • ½ tsk. bagepulver
  • Desuden:
  • 150 g hvid chokolade
  • 25 g smør
  • Pynt:
  • bær, f.eks. blåbær og hindbær

  1. Riv marcipanenpå råkostjernet. Rørsmør, sukker, marcipan,vanilje og mælksammen. Rør et æg iad gangen. Bland hvedemelog bagepulver,og rør det i. Rør dejensammen. Kom dejen ien smurt tærteform,26 cm i diameter.
  2. Bag kagen ved175 gr. på midtersteovnribbe ca. 40 min.Stik et spid i kagen, ogse, om den er gennembagt,er der rå dejpå, skal den have lidtlængere. Afkøl kagen.
  3. Hak chokoladen, ogsmelt den sammenmed smør i mikroovneller over vandbad.Smør chokoladen overkagen. Lad det stivnei køleskab. Pynt medbær lige inden servering.