Mazarintærte med hvid choko og bær
Nyd den med en god kop te
10 personer
Ingredienser
- Mazarintærte med hvid choko og bær
- 400 g ren rå marcipan
- 150 g blødt smør
- 150 g sukker
- korn af 1 stang vanilje
- 4 spsk. mælk
- 4 æg
- 120 g hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- Desuden:
- 150 g hvid chokolade
- 25 g smør
- Pynt:
- bær, f.eks. blåbær og hindbær
- Riv marcipanenpå råkostjernet. Rørsmør, sukker, marcipan,vanilje og mælksammen. Rør et æg iad gangen. Bland hvedemelog bagepulver,og rør det i. Rør dejensammen. Kom dejen ien smurt tærteform,26 cm i diameter.
- Bag kagen ved175 gr. på midtersteovnribbe ca. 40 min.Stik et spid i kagen, ogse, om den er gennembagt,er der rå dejpå, skal den have lidtlængere. Afkøl kagen.
- Hak chokoladen, ogsmelt den sammenmed smør i mikroovneller over vandbad.Smør chokoladen overkagen. Lad det stivnei køleskab. Pynt medbær lige inden servering.