Mini-pier
Klassiske butterdejssnacks, der kan fyldes efter smag og gøres klar i god tid.
(18 stk.)
Ingredienser
- 2 plader butterdej
- æggehvide til pensling
- fyld efter smag
- Pynt:
- små grønne krydderurtekviste
- Rul dejen ud i dobbeltbredde, og lad den hvile tildækket, mens du gør fyldetklar.
- Stik dejen ud med glas, der er ca. 6 cm i diameter, og skær bagefter dejen halvt igennem ca. 1½ cm fra kanten med en hobbykniv. Prik den inderste cirkel tæt med en gaffel, og pensl kanten med æggehvide.
- Top fyld op i midten af de små pier: minitomatskiver, blå ost og smalle både af rødløg kogt møre i lige dele smør og sukker, mozzarella og fintsnittet forårsløg, tynde skiver chorizo, eller hvad du har i køleskabet. Bag mini-pierne ca. 12 min. ved 210 gr. Pynt med grønt, og server straks.