Nøddemazariner

Nøddemazariner

12 stk.

Ingredienser

  • 250 g ren rå marcipan
  • 100 g blødt smør
  • 100 g sukker
  • 2 spsk. mælk
  • 2 æg
  • 75 g hvedemel
  • 1½ tsk. vaniljesukker
  • ½ tsk. bagepulver
  • Topping:
  • 1 dl piskefløde
  • 100 g sukker
  • 75 g smør
  • 1 spsk. glukose eller flydende honning
  • 100 g mellemfint hakkede hasselnødder

  1. Riv marcipanenpå råkostjernet.Rør smør, sukker,marcipan og mælksammen. Rør et ægi ad gangen. Blandhvedemel, vaniljesukkerog bagepulver,og rør det i. Komdejen i hvide fastemuffinforme. Bagførst kagerne ca. 15min. ved 175 gr. påmidterste ovnribbe.
  2. Fløde, sukker,smør og glukosekoges sammen ca.3-4 min. Tilsæt nødderne,og kog demmed 1 min.
  3. Tag kagerne ud, ogfordel nøddemassenover. Bag kagerneyderligere ca. 12min., til de er gyldneog gennembagte.