Påskeæg med limoncello
Skønne hjemmelavede påskeæg med marcipan, hvid chokolade og limoncello. Se her, hvordan du laver dem:
30 påskeæg
Total:15 minutter
Ingredienser
- 1 rulle marcipan (375 g)
- 1 dl limoncello
- 50 usaltede pistaciekerner
- 1 usprøjtet lime
- 200 g hvid chokolade
- Pynt: hindbærstøv
Sådan laver du hjemmelavede påskeæg med marcipan
- Hak marcipanen ud i en skål.
- Hæld limoncello over.
- Hak pistaciekernerne helt fint. Skyl og riv skallen af limefrugten.
- Ælt marcipanen sammen med hakkede pistaciekerner og limeskal til en ensartet masse.
- Form marcipanmassen til små påskeæg på størrelse med et vagtelæg.
- Smelt hvid chokolade over vandbad. Sæt et træspyd i hvert æg, og dyp det i den smeltede hvide chokolade.
- Drys med det samme med hindbærstøv. Sæt spydene med æggene i et glas med sukker – så er der styr på dem.
- Tip Limoncello er en frisk italiensk citronlikør. Hvis man opbevarer den på frost, smager det skønt med et lille glas efter maden.
Fineste påskelækkerier
9 skønne hjemmelavede påskeæg
-
Lav dit eget påskeæg
-
Påskeæg med pistacie og syltet ingefær
-
Påskeæg med hård og blød nougat
-
Hjemmelavede påskeæg med pistacie og orangenougat
-
Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan
-
Chokoladepåskeæg
-
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
-
Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave
-
Chokoladeæg med irish coffee