Pasta med kastanjer & spinat

Pasta med kastanjer & spinat

Lækker vegetarisk pastaret med kastanjer og spinat.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 250 g pillede kastanjer (ca. 500 g hele)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1-2 skalotteløg (finthakket)
  • 1-2 fed hvidløg (finthakket)
  • 2 dl piskefløde
  • 250 g frisk spinat (eller hel frossen, optøet)
  • 1-2 tsk citronsaft
  • salt og peber
  • 250 g frisk pasta eller
  • 200 g tørret pasta
  • Tilbehør: parmesan

  1. Skær de rå kastanjermidt over med en skarpkniv og læg dem i engryde med kogendevand i 3-4 min. Skyl kastanjernei koldt vandog pil skallen af. Brugevt. en fladtang til atgribe om skallen, såselve kastanjen smutter ud.
  2. Skær evt. kastanjerne imindre stykker og stegdem gyldne og næstenmøre i 8-10 min. i engryde med olivenolie.Tilsæt skalotteløg oghvidløg og steg underomrøring 3-4 min.mere.
  3. Tilsæt fløde ogrenset spinat og kogsovsen igennem. Smagtil med citronsaft, saltog peber. Vend kogt ogafdryppet pasta i sovsen.Server retten medfriskrevet parmesanost.