6-8 personer

Ingredienser

  • Bunde:
  • 2 æggehvider
  • 100 g sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • Fyld og pynt:
  • 50 g frosne hindbær
  • 1 spsk. sukker
  • 2½ dl piskefløde
  • 25 g hakket chokolade
  • lidt hakkede pistacienødder

  1. Giv bær og sukker et opkog, rør kompotten igennem, og stil den koldt.
  2. Pisk hviderne let, tilsæt 2 spsk. af sukkeret, og pisk hviderne helt stive. Bland med vaniljesukker og resten af sukkeret.
  3. Sprøjt dejen ud i små reder med høj kant. Bag kagerne ved 120 gr. i ca. 50 min., eller til de er lette og tørre og slipper bagepapiret.
  4. Pisk fløden stiv, bland den let med hindbærrene, og fyld cremen i marengsbunden. Pynt med chokolade, pistacier og friske bær, server straks.