Pavlova
6-8 personer
Ingredienser
- Bunde:
- 2 æggehvider
- 100 g sukker
- 1 tsk. vaniljesukker
- Fyld og pynt:
- 50 g frosne hindbær
- 1 spsk. sukker
- 2½ dl piskefløde
- 25 g hakket chokolade
- lidt hakkede pistacienødder
- Giv bær og sukker et opkog, rør kompotten igennem, og stil den koldt.
- Pisk hviderne let, tilsæt 2 spsk. af sukkeret, og pisk hviderne helt stive. Bland med vaniljesukker og resten af sukkeret.
- Sprøjt dejen ud i små reder med høj kant. Bag kagerne ved 120 gr. i ca. 50 min., eller til de er lette og tørre og slipper bagepapiret.
- Pisk fløden stiv, bland den let med hindbærrene, og fyld cremen i marengsbunden. Pynt med chokolade, pistacier og friske bær, server straks.