Proteinpandekager med gulerod
Hvis det skal være lidt sundt. En mættende frokostpandekage med både grøntsager og protein.
8-10 stk.
Ingredienser
- 4 æg
- 150 g hytteost
- 2 dl vand eller mælk
- 50 g gulerod, revet groft eller fint
- 25-30 g proteinpulver
- 1 dl hvedemel
- 1 knsp salt
- 1 tsk bagepulver
- koldpresset rapsolie eller ekstra jomfruolivenolie til stegning
Sådan gør du
- Pisk æggene godt sammen.
- Tilsæt hytteost, mælk og revet gulerod, og rør det hele godt sammen.
- Bland alle de tørre ingredienser, og vend dem med æggemassen.
- Varm 2-3 spsk fedtstof op på en pande.
- Fordel 2-3 spsk dej på panden, og vip den fra side til side.
- Steg pandekagerne 2-3 minutter på hver side.
- Fortsæt, til der ikke er mere dej.