Ricotta med svampe og krydderurter
Ricotta med svampe og krydderurter er fløjlsblød og aromatisk tilbehør, der passer til næsten alle former for kødretter.
Ricotta med svampe og krydderurter til 6 personer
Ingredienser
- Ricotta med svampe og krydderurter
- 500 g frisk ricottaost
- 1 æg
- 2 spsk. parmesanost
- 1 håndfuld krydderurter, f.eks. basilikum, mynte, oregano
- 500 g svampe (alle kan bruges)
- 2 spsk. smør
- salt og peber
Sådan laver du ricotta med svampe og krydderurter
- Pisk ricotta sammen med æg og parmesan. Hak krydderurterne fint, og bland halvdelen i massen.
- Skær svampene i tern. Svits halvdelen af svampene i smør, og bland dem i ricottablandingen. Krydr med salt og peber.
- Kom bagepapir i små ovnfaste forme. Fordel ricottablandingen i formene, og bag ved 180 grader i ca. 35 minutter. Når retten er ved at være færdig, ristes de øvrige svampe sammen med krydderurterne og anrettes oven på den varme ricotta.