Salat med asparges og rejer
Lille forret eller frokostret. Her laver vi en skøn salat med aspargessnitter fra dåse, avocado og grapefrugt.
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1 dåse aspargessnitter
- 200 g rejer
- 2 avocadoer
- 1 rød grapefrugt
- 1 salathoved
- 2 tsk tabasco
- 2 spsk citronsaft
- 1 spsk olivenolie
- Tilbehør:
- godt brød
- Lad aspargesene og rejerne dryppe af i en sigte. Fjern skal og sten fra avocadoerne og skær dem i skiver.
- Skræl grapefrugten og skær den i kvarter – fjern den hvide kerne i midten. Skær grapekødet i skiver.
- Skyl og tør salaten, bryd den i stykker og anret den på et fad. Fordel asparges, rejer avocado og grapefrugt mellem salaten.
- Rør tabasco, citronsaft og olie sammen og dryp dressingen over salaten. Servér med godt brød til.