Salat med asparges og rejer

Salat med asparges og rejer

Lille forret eller frokostret. Her laver vi en skøn salat med aspargessnitter fra dåse, avocado og grapefrugt.

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1 dåse aspargessnitter
  • 200 g rejer
  • 2 avocadoer
  • 1 rød grapefrugt
  • 1 salathoved
  • 2 tsk tabasco
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • Tilbehør:
  • godt brød

  1. Lad aspargesene og rejerne dryppe af i en sigte. Fjern skal og sten fra avocadoerne og skær dem i skiver.
  2. Skræl grapefrugten og skær den i kvarter – fjern den hvide kerne i midten. Skær grapekødet i skiver.
  3. Skyl og tør salaten, bryd den i stykker og anret den på et fad. Fordel asparges, rejer avocado og grapefrugt mellem salaten.
  4. Rør tabasco, citronsaft og olie sammen og dryp dressingen over salaten. Servér med godt brød til.