Små lavendelkager
Smager som at være i Frankrig...
SMÅ LAVENDELKAGER
Tid: ca. 20 min. plus bagetid
(ca. 12 stk. afhængig af form)
175 g smør
3 æg
175 g lyst rørsukker
revet skal af 1 ubehandlet
appelsin
2 spsk. tørret lavendel
175 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
lavendelsukker til drys
1. Smelt smørret. Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
2. Rør revet appelsinskal, lavendel, mel og bagepulver i æggemassen skiftevis med smeltet smør.
3. Smør formene, og fordel dejen heri. Bag kagerne ved 180 grader i ca. 15 min. Bagetiden afhænger af størrelsen på dine forme.
4. Afkøl kagerne en smule, før de vendes ud. Drys kagerne med lavendelsukker før servering.
LAVENDELSUKKER
Lav et glas lavendelsukker, og brug det til bagværk eller som drys på nybagte vafler.
200 g sukker
4 spsk. tørret lavendel
Kom sukker og lavendel i en skål, og bland det sammen med hænderne. Kom sukkeret i et glas med tætsluttende låg, og lad det stå en uges tid og trække smag, inden du bruger af det.
► SE OGSÅ: TEST
► SE OGSÅ: TEST
► SE OGSÅ: TEST