Spiselige julehjerter

Spiselige julehjerter

40-50 stk.

Ingredienser

  • 200 g blødt smør
  • 200 g sukker
  • 250 g hvedemel
  • 50 g finthakkede hasselnødder
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • ½ tsk. kanel
  • Glasur:
  • 3 dl flormelis
  • 3 spsk. past. æggehvide
  • 1 lille hjerteudstikker

  1. Kom alle ingredienserne til dejen i enskål, og saml den med hænderne. Laddejen hvile i køleskab ca. 30 min.rul dejen ud på et meldrysset bord til½ cm’s tykkelse.
  2. Udstik hjerter med en hjerteform, oglæg dem på bagepapir. Bor et lille hul ikagerne, så de er nemme at hænge op.
  3. Bag hjerterne ved 200 gr. midt iovnen ca. 8 min. Afkøl hjerterne.
  4. Pynt de afkølede kager med sammenrørtglasur langs kanterne, brug ensprøjtepose, så går det nemmere. Brugsytråd eller tynd ståltråd til at hængekagerne op med.