Støb dit eget påskeæg

Støb dit eget påskeæg

Med en silikoneform er detikke svært at støbe sit egetpåskeæg.

2 stk.

Ingredienser

  • 1 silikoneform til påskeæg (f.eks. fra www.kagebutikken.dk)
  • 200 g mørk chokolade eller
  • brug chokoladeknapper
  • 25 g smeltet chokolade til at sætte æggene sammen med
  • Pynt:
  • Bånd og fjer
  • Evt. glansbilleder og cellofan

  1. Smelt 2/3 af den mørke chokoladei mikroovn eller over vandbad.Hak resten af chokoladen,og rør den i det smeltede.Når det hele er smeltet, er chokoladenklar.
  2. Smør den i ½ cm’s tykt lagi formens 4 huller, sørg for atchokoladen lægger sig jævntlangs kanten og helt op til toppen(se foto). Der er 5 halve ægi formen, og du kan vælge atfylde det sidste hul, så har du enæggeskal i reserve, hvis en afde andre knækker. Gør du det,skal du bruge 50 g chokoladeekstra.
  3. Lad chokoladen stivne. Tagforsigtigt de halve æg ud. Sætde 2 æggehalvdele sammen tilet helt æg ved hjælp af lidt smeltetchokolade.
  4. Pynt æggene med f.eks. etglansbillede sat på med lidtsmeltet chokolade, bånd og fjer.