Støb dit eget påskeæg
Med en silikoneform er detikke svært at støbe sit egetpåskeæg.
2 stk.
Ingredienser
- 1 silikoneform til påskeæg (f.eks. fra www.kagebutikken.dk)
- 200 g mørk chokolade eller
- brug chokoladeknapper
- 25 g smeltet chokolade til at sætte æggene sammen med
- Pynt:
- Bånd og fjer
- Evt. glansbilleder og cellofan
- Smelt 2/3 af den mørke chokoladei mikroovn eller over vandbad.Hak resten af chokoladen,og rør den i det smeltede.Når det hele er smeltet, er chokoladenklar.
- Smør den i ½ cm’s tykt lagi formens 4 huller, sørg for atchokoladen lægger sig jævntlangs kanten og helt op til toppen(se foto). Der er 5 halve ægi formen, og du kan vælge atfylde det sidste hul, så har du enæggeskal i reserve, hvis en afde andre knækker. Gør du det,skal du bruge 50 g chokoladeekstra.
- Lad chokoladen stivne. Tagforsigtigt de halve æg ud. Sætde 2 æggehalvdele sammen tilet helt æg ved hjælp af lidt smeltetchokolade.
- Pynt æggene med f.eks. etglansbillede sat på med lidtsmeltet chokolade, bånd og fjer.