Tærte med bacon og peberfrugter
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 45 min.
- Stege/bagetid:
- 45 min.
- Fryse-egnet
- (4-8 personer)
- 250 g tærtedej
- 250 g bacontern
- 3 peberfrugter (i tern)
- 1 bdt forårsløg
- 2 æg (str. L)
- 2 ½ dl fløde 9%
- salt og peber
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Læg dejen i en tærteform og prik den med en gaffel.
- Læg et stykke bagepapir på dejen og fyld op med tørrede bønner el.lign.
- Forbag bunden 10 min. Tag bagepapiret af og bag bunden yderligere 5 min.
- Steg bacontern gyldne på en pande. Tilsæt peberfrugt og steg under omrøring 8-10 min.
- Vend forårsløg i, krydr med salt og peber og fordel det på tærtebunden.
- Pisk æggene sammen med fløde, salt og peber og hæld det over fyldet.
- Bag tærten midt i ovnen ca. 30 min.