Timiansnegle

Timiansnegle

Prøv opskriften på disse snegle med timian, der er perfekte som snacks og flotte på en buffet.

18 stk.

Dej:

  • 25 g gær
  • 1¾ dl lunkent vand
  • ¾ tsk. salt
  • 100 g fuldkornshvedemel f.eks. ølandsfuldkornshvedemel
  • ca. 150 g hvedemel, gerne italiensk tipo 00 eller pizzamel
  • 4 spsk. finthakket timian eller rosmarin
  • 3 kogte, mosede æggestore kartofler
  • 4 spsk. olivenolie
  • 250 g reven frisk mozzarella
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. olivenolie til at dryppe over
  • evt. frisk timian

Sådan gør du:

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Ælt dejen smidig.
  2. Lad den hæve tildækket ca. 1 time. Del dejen i 2 stykker. Rul dem hver ud i rektangler (10 cm x 18 cm).
  3. Miks timian, kartofler, olivenolie og mozzarella sammen i en foodprocessor. Fordel det over dejbundene.
  4. Rul sammen til roulader, og skær i 2 cm tykke skiver, så du i alt har 18 snegle.
  5. Læg dem på bagepapir. Dryp med lidt olivenolie.
  6. Bag sneglene ca. 18 min. ved 200 gr. Pynt evt. med frisk timian.