Vandbakkelser med is og chokoladesovs

Vandbakkelser med is og chokoladesovs

(12 stk - runde)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 10 min.
  • Bagetid: ca. 45 min.
  • Indfrysningstid: ca. 10 min. (i ismaskine)
  • Ingredienser:
  • 1 portion vandbakkelsesdej (se opskriften her)
  • Bær-is:
  • 250 g blandede bær (frosne)
  • 3 dl sødmælk
  • 250 g flormelis
  • 1½ dl piskefløde
  • Chokoladesovs:
  • 2½ dl piskefløde
  • 150 g mørk chokolade

  1. Blend bær med mælk og flormelis, og kør til ensartet konsistens. Tilsæt fløde til sidst.
  2. Hæld cremen i en ismaskine, og kør til passende fast konsistens.
  3. Klip vandbakkelserne op, og sæt en stor kugle is på hver bund. Sæt låg på, og klem sammen. Servér straks eller sæt i fryseren.
  4. Chokoladesovs:
  5. Varm fløde op til kogepunktet, og sluk. Pisk små stykker chokolade i, og servér lun chokoladesovs til vandbakkelser med is.