Sponsoreret indhold
Vegansk bolognese med sorte linser
Denne veganske bolognese er en af vores yndlingsretter og smager bedre end du kan forestille dig! Top med vegansk parmesan og server til familien eller dine gæster. Vi lover, at de ikke vil blive skuffet.
4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 2 alm. løg
- 3 fed hvidløg
- 2 gulerødder
- 1 knoldselleri (ca 200 g)
- 4 dl sorte linser
- 400 g flåede tomater (1 dåse)
- 2 terninger grøntsagsbouillon
- ½ dl ketchup
- 2 dl rødvin
- 1 spsk. soja
- ½ spsk. timian
- 2 stk. laurbærblade
- ½ spsk. basilikum
- ½ spsk. oregano
- 2 spsk. Becel Flydende
- Vegansk pasta fx bønnepasta
- Salt og peber
Sådan laver du vegansk bolognese
- Start med at hakke løg og hvidløg og riv gulerod og knoldselleri. Opvarm en gryde og steg det hele sammen med linserne i Becel.
- Tilsæt flåede tomater, grøntsagsbouillonen, vin og soja. Skru ned for varmen, kom låg på gryden og lad retten simre i ca 30 minutter. Rør jævnligt og fortynd evt. retten med lidt vand.
- Kom de tørrede krydderier i gryden efter smag. Smag saucen til med salt, peber og evt. flere krydderier.
- Kog den veganske pasta efter anvisning på pakken. Server med den frisklavede veganske pasta og friskhakket persille.