Sponsoreret indhold
Vegansk lasagne med champignoner og zucchini
Fantastisk vegansk lasagne med champignoner og zucchini. Du kan udskifte svampe og grøntsager alt efter, hvad du lige har lyst til.
Til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 400 g champignon
- 1 alm. løg
- 2 fed hvidløg
- ½ zucchini
- 400 g flåede tomater (1 dåse)
- ½ tsk. revet muskatnød
- 4 dl Cremefine Plantebaseret
- 200 g vegansk mozarella
- 10 veganske lasagneplader
- 2 spsk. Becel Flydende
- Salt og peber
Sådan laver du vegansk lasagne
- Tænd ovnen på 225 °C
- Skær champignon i skiver. Skræl og hak løg og hvidløg og skær zucchinien i tynde skiver.
- Steg løgene i Becel i en gryde og tilsæt svampene og zucchini. Rør godt i grøntsagerne og tilføj så de flåede tomater og revet muskatnød. Lad det koge i 10 min.
- Kog Cremefine plantebaseret op i en gryde. Skær mozzarellaen i skiver og gem nogle af skiverne til topping af lasagnen. Kom osten ned i gryden med Cremefine. Lad mozzarellaen smelte og smag til med salt og peber.
- Kom tomatsaucen i bunden af et ildfast fad og kom lasagnepladerne, tomat- og Cremefine-saucen på skiftevis. Afslut med Cremefine-saucen og top til sidst med de sidste mozzarellaskiver.
- Bag den veganske lasagne i ovnen i ca. 30 minutter.