Sponsoreret indhold

Vegansk raw-cake med kokos og cashew

Vegansk raw-cake med kokos og cashew

Overrask dine venner eller forkæl dig selv med denne lækre og nemme veganske raw-cake.

Ca 8 stykker kage

Total:30 minutter

Ingredienser

  • Kagebund:
  • 150 g friske dadler uden sten
  • 50 g mandler, grofthakket
  • 4 spsk kakaopulver (evt. rå)
  • 100 g kokosmel
  • 4 spsk Becel Flydende
  • ½ tsk vaniljepulver
  • Cashewcreme:
  • 100 g cashewnødder, usaltede (lægges i blød minimum 20 minutter)
  • 50 g kokosmel
  • 175 ml kokosmælk
  • Friske bær til at pyntekagen (evt. mynteblade)

Sådan laver du en raw-cake med kokos

  1. Kom alle ingredienserne til bunden i en foodprocessor (alternativt en blender) og blend indtil massen er sammenhængende. Bruger du en blender, skal du stoppe et par gange undervejs og skrabe dejen ned af kanterne med en ske.
  2. Fordel dejen i en rund form (ca. 20 cm i diameter), der er beklædt med bagepapir.
  3. Pres dejen godt sammen og sæt kagen i køleskabet eller fryseren i et par timer.

Sådan laver du en raw-cake med kokos

  1. Læg cashewnødderne i blød i minimum 20 minutter - gerne natten over.
  2. Hæld vandet fra cashewnødderne og kom dem, samt de øvrige ingredienser, i en foodprocessor og blend, indtil du har en lækker creme. Jo længere tid du blender jo blødere og finere bliver cremen.
  3. Husk dog at stoppe et par gange undervejs og skrab cremen ned af kanterne, så alt bliver blendet lige fint.

Sådan laver du en raw-cake med kokos

  1. Tag kagen ud af formen og stil den på et fad.
  2. Fordel cashewcremen på kagen og pynt med friske bær og evt. drys flormelis og friske mynteblade.