Wok med spidskål og oksekød
En dejlig nem hverdagsret, der er fuld af smag og sprødhed.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: ca. 5 min.
- 400 g jasminris
- 4 fed hvidløg
- 2 peberfrugter
- 1 lille spidskål
- 400 g oksekød
- 1 spsk. jordnøddeolie
- 1 bakke bønnespirer
- 3 spsk. soja
- 2 limefrugter
- Pynt:
- 1 bundt frisk koriander
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Hak hvidløg fint.
- Skær peberfrugter og spidskål i strimler.
- Skær kødet i strimler, og steg dem i jordnøddeolie i en wok eller på panden i 1-2 min. Tilsæt hvidløg, peberfrugter og spidskål, og steg i et par min. Tilsæt bønnespirer, og smag til med soja og limesaft.
- Servér straks wokretten med ris, og pynt med grofthakket koriander.