Wok med spidskål og oksekød

Wok med spidskål og oksekød

En dejlig nem hverdagsret, der er fuld af smag og sprødhed.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stegetid: ca. 5 min.
  • 400 g jasminris
  • 4 fed hvidløg
  • 2 peberfrugter
  • 1 lille spidskål
  • 400 g oksekød
  • 1 spsk. jordnøddeolie
  • 1 bakke bønnespirer
  • 3 spsk. soja
  • 2 limefrugter
  • Pynt:
  • 1 bundt frisk koriander

  1. Kog risene efter anvisningen på pakken.
  2. Hak hvidløg fint.
  3. Skær peberfrugter og spidskål i strimler.
  4. Skær kødet i strimler, og steg dem i jordnøddeolie i en wok eller på panden i 1-2 min. Tilsæt hvidløg, peberfrugter og spidskål, og steg i et par min. Tilsæt bønnespirer, og smag til med soja og limesaft.
  5. Servér straks wokretten med ris, og pynt med grofthakket koriander.