Bountybarer med appelsin
Lav dine egne bounty med en frisk smag af appelsin.
Jeg elsker bounty – og helst i den hjemmelavede version! Det er sjovt at forme kokosmassen til små barer, så tag endelig ungerne med i køkkenet.
Prøv også min opskrift på chokoladetærte med nøddebund - TRYK HER!
Jeg har givet den klassiske version et syrligt indspark med appelsinskal og appelsinsaft i kokosmassen og lidt strimlet appelsinskal på toppen. Hvis du foretrækker den helt enkle udgave, udelader du selvfølgelig bare appelsinen.
Ca. 25 stk.
Arbejdstid: ca. 1 time
Frysetid: 1 time
300 g kokosmel
1 dåse kondenseret mælk (fås i velassorterede supermarkeder og hos etniske grønthandlere)
1 appelsin (øko)
400 g mørk chokolade
Drys:
fintrevet appelsinskal (øko)
1. Bland kokosmel, kondenseret mælk, fintrevet appelsinskal og saften fra en ½ appelsin godt sammen.
2. Form kokosblandingen til ca. 25 barer. Hvis du dypper hænderne i koldt vand, er de lettere at forme.
3. Sæt barerne i fryseren i 1 times tid, så de er godt kolde.
4. Smelt chokoladen, og overtræk barerne hermed. Drys med fintrevet appelsinskal, inden chokoladen størkner. Opbevar barerne på køl – de kan snildt holde sig i 1 uges tid, hvis de får lov.