kendte kvinder

SOS til oprørsk hud: Her får du 12 kendte kvinders bedste tricks til, når huden slår ud

En anden kvindes bedste (hemmelige) skønhedsråd kan måske blive din lille livredder i hverdagen. Her tipper 12 skønne damer om, hvad de gør, når huden slår ud – nogle sværger til virksomme masker og cremer, mens andre finder hjælp i fryseren og havet.

Anne Mette Kirk

AnneMetteKirk.jpg

Forfatter til flere romaner bl.a. ”Dobbeltfejl”Hvis min hud slår ud, er mit trick at uppe mit hudpleje-game. Det er sjældent, at min hud reelt slår ud, men jeg kan sagtens opleve, at den bliver fuldstændig trist og livløs, især hen over vinterens kolde måneder.

Jeg bruger en overnight fugtmaske fra Yrolí, ansigtsolie fra Honey og selv- bruner-dråberne A Hint of Summer fra Rudolph Care i min dagcreme fra Amazing Space. Det plejer at gøre en tydelig forskel. Jeg har en regel om udelukkende at købe hudpleje fra danske virksomheder, som har kvinder i spidsen og et økologisk værdisæt.

formula.jpg
Formula C Repair Face Cream, Amazing Space, 495 kr.
hint-of-summer2.jpg
A Hint of Summer, Rudolph Care, 365 kr.
honey.jpg
Hydra Serum, Honey, 560 kr.
yroli.jpg
Hydrate Overnight Leave On Mask, Yrolí, 795 kr.

Christiane Schaumburg-Müller Aaxman

christiane-schaumburg.jpg

Tv-vært, selvstændig, forlægger og influencerHvis mun hud slår ud, er mit trick at blive under dynen, for det sker oftest, når jeg er mentalt stresset. Så fortæller min hud mig faktisk, at jeg skal tage den med ro.

Thilde Kristensen

poppykalas.jpg

Blomsterdesigner under navnet Poppykalas og billedkunstnerHvis min hud slår, er mit trick at lægge isterninger på de udsatte steder.

Julie Skall

julieskall.jpg

Grundlægger og CEO hos Skall StudioHvis min hud slår, er mit trick at spise sund, grøn mad, drikke masser af vand og få nok søvn. En god ansigtsmaske kan også være guld værd. Jeg skifter mellem forskellige masker fra Amazing Space alt efter behov.

smooth-operator.jpg
Smooth Operator Firming Butter Mask, Amazing Space, 450 kr.

Nina Larsen

Nina_Larsen_.jpg

Hår- og makeupartist på bl.a. ”X Factor” og ”Vild med dans”Hvis min hud slår ud, er mit trick at give den så meget ro som muligt. Jeg har tendens til sart hud, og derfor kan jeg i nogle tilfælde reagere med rødme. Indtil huden normaliserer sig igen, gør jeg det, at jeg bruger så få produkter som muligt. Mit go to-produkt er La Roche- Posay Cicaplast Balm B5+, som virker beroligende, styrkende og beskyttende på svækket og irriteret hud.

la-roche.jpg
Cicaplast Balm B5+, La RochePosay, 157 kr.

Olivia Joof Lewerissa

oliviajoof.jpg

Skuespiller i bl.a.  ”DNA” og”Dansegarderoben”Hvis min hud slår ud, er mit trick at rense og lade være med at pille og slappe lidt af. Det er bare en bums – alle får dem.

Sofie Lassen Kahlke

sofie_lassen_kahlke_.jpg

Skuespiller og forfatterHvis min hud slår, er mit trick at hoppe i havet og vende ansigtet mod solen bagefter.

Annemette Voss Fridthjof

annemettevoss.jpg

Selvstændig iværksætter og tidligere vinder af ”Bagedysten” Hvis min hud slår, er mit trick at bruge rigelige mængder af Raz Skincare Repair Salve som natmaske. Man ligner lidt en glaseret skinke, inden man går i seng, men den virker bare!

repair-salve.jpg
Repair Salve, Raz Skincare, 355 kr.

Maria Barfod

maria-barfoed.jpg

Dj og selvstændig kropsvejleder under navnet Hej kropHvis min hud slår ud, er mit trick at få kyndig vejledning af Mads Storm fra Retouch Clinic. Han er eksperten, og jeg lytter!

Sidsel Alling

sidsel-alling.jpg

Kreativ konsulent, fotograf og influencerHvis min hud slår, er mit trick at bruge Weledas Skin Food. Jeg bliver let tør og rødlig i huden, og der er den tit en god ”booster”. Jeg har nu altid været utroligt heldig med min hud, og det er nok derfor, at jeg har været så sjusket med de gode hudplejerutiner så længe.

weleda-skin-food.jpg
Skin Food, Weleda, 105 kr.

Pia Storm

pia-storm.jpg

Content creator, forfatter, freelance artdirector, illustrator og vintage-entusiast Hvis min hud slår ud, er mit trick at bruge få og nænsomme produkter. Og så flytter jeg det optiske fokus ved at bruge en flot, klassisk, rød læbestift fra Chanel.

chanel.jpg
Rouge Allure L’Extrait no 14, Chanel, 450 kr.

Sisse Sejr-Nørgaard

SisseSejr.jpg

Radio-, tv- og podcastvært og skribent Hvis min hud slår, er mit trick at tage det med i en story på Instagram. Hvis jeg så møder nogen, så er der en lille chance for, at vi allesammen ved, at jeg har en enorm bums. Jeg har italesat det, så behøver jeg ikke tænke over det.

Jeg ved godt, at det er lamt. Men så er det ligesom bare sådan end of story. Andre har også bumser nogle gange. Og så er øvelsen ellers ikke at gøre noget ved den. Det er bare en bums, ikke et ”fashion fail”.