Antiinflammatorisk kost: Få bedre fordøjelse, stabilt blodsukker og mere energi
Fordelene ved antiinflammatorisk kost er mange. Ny bog af Louise Bruun og Jerk W. Langer gør os klogere og byder på flere lækre opskrifter.
Antiinflammatorisk kost og livsstil har de seneste år været et af tidens helt store sundhedstendenser. Og med rette for spørger du Jerk W. Langer og Louise Bruun er der mange fordele ved at vælge at spise antiinflammatorisk. Det gælder både ny energi, stabilt blodsukker, bedre fordøjelse, vægttab uden sult, en god nattesøvn, færre smerter, sundt blodtryk og kolesterolniveau og mindre behov for medicin, der alle er blandt de mange gevinster, som flere har oplevet ved begynde at spise antiinflammatorisk kost.
I 2016 udkom bogen 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost, og nu er det blevet tid til en to'er med titlen 21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost. Heri finder du bl.a. flere opskrifter på antiinflammatoriske måltider, samt den nyeste videnskabelige viden om antiinflammatorisk kost.
Derudover fortæller de to forfattere om deres egne erfaringer. Og du kan møde en række mennesker, som dler ud af deres erfaringer med at spise antiinflammatorisk.
"Antiinflammatorisk kost giver noget til alle, som vil have det bedre i dagligdagen, lindre skavanker og smågener, forebygge de store velfærdssygdomme og modvirke tidlig aldring. Vi hjælper dig på vej, så du kan nå frem til et sted, hvor din krop er stærkere og fungerer, som den skal, med færre gener og smerter. Et sted med større livsglæde og generelt velvære," forklarer de to forfattere.
Om antiinflammatorisk kost
Antiinflammatorisk livsstil er at:
- spise naturlig, autentisk mad.
- lave maden selv, når det er praktisk muligt.
- lade grøntsager udgøre hovedretten.
- spise fisk, så tit man lyster.
- spise fuldkornsudgaver om muligt.
- undgå forarbejdede fødevarer, færdigvarer, halvfabrikata, junkfood.
- vælge olier af god kvalitet.
- spise langsomt og nyde maden.
Herunder finder du tre opskrifter fra bogen: