Sponsoreret indhold

Lad eksperter hjælpe dig med dit vægttab

Lad eksperter hjælpe dig med dit vægttab

Har du et ønske om at opnå et vægttab og leve sundere, men har svært ved at få det til at lykkes? Så er du ikke alene. Det kan være en stor mundfuld at ændre livsstil og holde motivationen. Det kan derfor være en god løsning at få rådgivning og støtte fra specialister, så du kan opnå det, du drømmer om.

En sund livsstil kan give meget mere end et vægttab. Du får bl.a. bedre søvn, et stærkere immunforsvar og mere energi – og generelt mere overskud og glæde i hverdagen. En livsstilsændring kan føles som et uoverstigeligt bjerg – men det behøver det ikke være. Klinikker og diætister over hele landet tilbyder skræddersyede forløb, så du kan få den hjælp, der passer bedst til dig og dit liv. Flere steder har du også mulighed for at få suppleret dit vægttabsforløb med vægttabsmedicin – og altid under vejledning af kyndige lægefaglige eksperter. På listen kan du læse mere om de forskellige løsninger.

Bright Bird Shape: Oplev varigt vægttab og sundhed med et personligt vægttabsprogram

BrightBirdHealth_alt_for_damerne_pic.png

Er du træt af vægttabsprogrammer, der ikke holder? Hos Bright Bird forstår de udfordringerne ved varigt vægttab og vigtigheden af tryghed og god vejledning ved brug af vægttabsmedicin.

Programmet hos Bright Bird kombinerer vægttabsmedicin med sund kost, motion, tilstrækkelig søvn, støtte og tålmodighed.

Dit forløb starter med en grundig konsultation, hvor du får målt BMI, kropssammensætning, blodtryk og puls samt taget blodprøver. Sammen med Bright Bird sætter du mål for dit vægttab, og hver fjerde uge justeres din medicin med udgangspunkt i en måling af din kropssammensætning, for at undgå at du taber muskelmasse. Kontakt deres erfarne team, og begynd din rejse mod et varigt vægttab i dag.

Drømmer du om at tabe dig?

diatklinikken_billede.gif

Styrk dit helbred og velvære med gode, holdbare vaner, og opnå dine vægttabsmål ved at tabe de overflødige kilo – én gang for alle.

I Diætisthuset arbejder de med en helhedsorienteret tilgang til din sundhed og dit vægttab. Deres forløb er skræddersyet til dine individuelle behov og tilrettelægges ud fra dine præferencer

Hos Diætisthuset er de uddannede og autoriserede kliniske diætister, hvilket er din garanti for, at du er i gode og trygge hænder. De har en helt klar forståelse for, at et vægttab kan være udfordrende og uhåndgribeligt, og derfor står de klar til at hjælpe dig med den støtte og vejledning, du har brug for hele vejen.

Oplys rabatkode til diætisten: ”ALT20” og få 20% rabat på din opstartskonsultation.

Find din lokale klinik her.

FIT for LIVET – ekspertviden og resultater

FitforLivet_614x450px_ny.jpg

FIT for LIVET er Danmarks største online medicinske vægttabsklinik. Her får medlemmerne både en gratis app, vægttabsgaranti og ubegrænset rådgivning af erfarne eksperter. Klinikken har med succes hjulpet over 8000 danskere med at tabe sig.

Medicinen tilpasses det enkelte medlem, så du altid får den billigste virksomme dosis. Jesper Nygart har prøvet vægttabsmedicinen på egen krop og tabte selv 18,5 kilo. Hans personlige kamp med vægten fik ham til at stifte FIT for LIVET.

Klinikkens kapacitet sikrer en ensartet kvalitet og hurtig hjælp ved spørgsmål eller bivirkninger. Prisen for medlemskab er billig og uden binding.

Guide til vægttabsforløb af Jane Hjort aut. klinisk diætist med speciale i vægttab

jane.jpg

Ingen er ens, og der findes heller ikke et vægttabsforløb, der passer til alle. Jane Hjort vejleder ud fra principperne:

  1. Sæt en startdato, og forbered kosten inden opstart.
  2. Tag udgangspunkt i den nuværende kost, og juster, så den indeholder flere fødevarer, der mætter meget, men med få kalorier.
  3. Kick-start evt. vægttabet med en ”slankekur” – MEN overgå til en mere langsigtet plan, mens motivationen stadig er der.
  4. Find alle de lavt hængende frugter – dvs. skær den mad fra, som giver mindst værdi.
  5. Find en god vejleder, som kan støtte undervejs.
  6. Vær forsigtig det første år efter vægttabet. Det tager kroppen et års tid at vænne sig til den nye vægt.

Læs mere her.

Sikkert Vægttab kan hjælpe dig med at nå dit vægtabsmål

sikkertvaegttab_ny.jpeg

Sikkert Vægttab tilbyder kontrolleret og effektivt medicinsk vægttab med den enkeltes behov for øje. Beregn BMI her. Det skræddersyede online medicinske vægttabsforløb ledes af et professionelt hold.

En god oplevelse er vigtig. Derfor tilbyder Sikkert Vægttab, at man følges fast af samme speciallæge hele forløbet.

Sikkert Vægttab er stolte af deres grundværdier: Sikkerhed, tillid, kontinuerlig støtte og høj service og forstår, hvor vigtigt det er at føle sig set og hørt i vægttabsforløbet.

Ønsker du at starte et medicinsk vægttabsforløb? Så kontakt dem her.

Ro, balance og velvære = energi, overskud og vægttab

vagttabsklinikken_alt_for_damerne.png

”Vægttabet lykkes, når tilgangen ændres. Fokus skal være på sundhed, helbred, energi, balance, madro samt mental ro og styrke.”

Ulrikke fra Vægttabsklinikken har brugt mange år på at specialisere sig i vægttab, og hun ved, hvad der virker. Ulrikke er uddannet bachelor i ernæring, psykoterapeut og coach.

Mange, der kæmper med vægten, slår sig selv i hovedet og tænker ”NU tager jeg mig sammen … fra i morgen …”. Det er en tilgang, som i sidste ende får vægten til at stige og modet til at falde.

Ulrikke kan hjælpe på flere måder:

- Man kan ”gøre-det-selv” via universet Ro & Velvære. Her findes bl.a. det populære gå-forløb og meget mere.

- Er man mere til et personligt forløb, så er Ulrikke også indehaver af Vægttabsklinikken, hvor der er flere muligheder for forløb.

Valida Health – mere end bare et medicinsk vægttab

validaHealth_untitled_design_4.png

Ønsker du et varigt, professionelt og medicinsk vægttab, tilbyder Valida Health en sikker og kontrolleret løsning. Valida Health er en af de førende private sundhedsklinikker, der blandt andet hjælper med medicinsk vægttab. Behandlingen starter med en grundig konsultation og blodprøvekontrol og tilpasses derefter dem med et BMI over 27 med helbredsproblemer eller et BMI over 30 uden. Programmet inkluderer regelmæssig overvågning og rådgivning fra læger, diætister, træningseksperter, endokrinologer og flere andre specialister. Hos Valida Health ser de på hele mennesket og hjælper også kvinder i overgangsalderen (menopause). Denne helhedsorienterede tilgang sikrer, at man taber sig effektivt og sikkert baseret på videnskabelige metoder og individuelle behov.

Følg med på Valida Health’s Instagram.

Tag kontrol over din sundhed: Book her.