Derfor spiser Nadia sin moderkage
Moderkagen er kommet på menuen hos flere nybagte mødre, ifølge Naraya Lohmann, der guider kvinder i at pulverisere deres moderkage. Det skriver Voresbørn.dk.
Nogle kvinder bruger dagligt en teske af pulveret i en smoothie i tiden efter fødslen, fordi det skulle styrke mælkeproduktionen og forebygge fødselsdepression på grund af moderkagens høje indhold af Corticotropin-Releasing Hormone, fortæller hun.
Nadia Kristensen er en af de danske kvinder, som har tænkt sig at spise sin moderkage.
- En del af mig synes – selvfølgelig – at det lyder lidt klamt, og jeg forventer også, at det smager klamt. Men min sundhedscoach foreslog det, da jeg mere end nogensinde har brug for at sætte alle sejl ind for at få en god start, fortæller Nadia Kristensen til Voresbørn.dk.
Efter sine første to fødsler gemte Nadia Kristensen også sin moderkage med henblik på at få lavet homøopatisk medicin af dem. Men denne gang skal den indtages i kapselform.
LÆS OGSÅ PÅ VORESBØRN.DK: Moderkagen – skal den spises?