Du skal ikke blive for fuld
Hurra, brudeparret har sørget for fri bar, og gæsterne kan forsyne sig så meget de vil, uden at tænke over betalingen.
- Er der fri bar må brudeparret regne med, at gæsterne drikker så meget de vil. Her bør brudeparret vælge drikkevarer, der ligger inden for en prisklasse, de er komfortable med, siger Silje Glenne.
- Som oftest er det op til gæsterne selv at forsyne sig med alkohol, men ved at have dygtige tjenere og bartendere, er man bedre rustet til at undgå berusede gæster, siger Nina Asbjørnsen.
Set retningslinjer
Charlotte Lovise Morits mener, at hvis brudeparret er bange for, at nogle vil forsyne sig med dyreste drinks i baren, er det vigtigt at opsætte nogle retningslinjer i samråd med bartenderne.
- Giv besked om, at der kun skal sælges drinks op til 120 kroner for eksempel. Eller lav en separat barmenu med et udvalg af vin, øl, spiritus og drikkevarer, som du er fortrolig med hvad angår pris. Bed bartenderen om at fortælle, at dette er udvalget i baren.
Silje Glenne kommer samtidig med en opfordring til gæsterne:
- Drik med omtanke. Ingen ønsker at have en alt for beruset gæst.
Denne artikel blev oprindelig bragt hos Kvinneguiden, kikk.no
KLIK HER: 10 ting du aldrig må gøre som bryllupsgæst