Tirsdag: Wok med rejer

Ingredienser:

325 g kogte kolde ris (120 g ukogte ris)

4 spsk. rapsolie

3 fed hvidløg, finthakket

1 spsk. frisk ingefær, finthakket

2 tsk. mildt karrypulver

1 porre, deles i 4 stykker og skæres på langs i tynde strimler

1 stor gulerod, groft revet

200 g små løsfrosne rejer

20 sukkerærter, skåret på langs

2 spsk. fiskesovs

Tilbehør: brød

Sådan gør du:

Retten bliver bedst med kolde ris fra dagen før.

Varm olien op til den ryger, i en wok eller en sauterpande.

Steg krydderierne et øjeblik i olien. Tilsæt ris lidt ad gangen.

Kom porre, gulerod og rejer i, steg 2 min.

Til sidst tilsættes sukkerærter, de varmes lige igennem.

Smag til med fiskesovs og salt.

Tilberedningstid: Ca. 40 minutter.