Amerikanske spareribs med coleslaw
Server også grillede majs til disse lækre amerikanske spareribs med coleslaw.
4 personer
Total:1 time 40 minutter
Ingredienser
- Amerikanske spareribs med coleslaw
- 2 kg spareribs (svineribben)
- salt, peber
- 2-3 dl barbecuesauce
- (se hvordan, du laver den her: Den bedste barbecuesauce)
- Coleslaw:
- 3 gulerødder, ca. 200 g
- 2 stilke bladselleri
- 1 grøn peber
- 1-2 forårsløg
- evt. brøndkarse til pynt
- 250 g fintsnittet savoykål, spidskål eller hvidkål
- Dressing:
- 1 dl god mayonnaise, f.eks. Hellmanns
- 1 dl yoghurt
- 2 spsk. citronsaft
- ¾ tsk. salt
- 2 tsk. sukker
- Tilbehør:
- grillede fluteskiver
Sådan laver du spareribs
- Kog ribsene ca. 1 time i letsaltet vand, gerne med et laurbærblad og et overskåret løg.
- Pensl noget af barbecuesaucen på de forkogte spareribs, og grill dem på trækulsgrillen, til de er gyldne og lækre.
- Riv gulerødderne. Skær bladsellerien i små tern. Skær peberfrugten i tern. Snit forårsløgene. Bland gulerødder, bladselleri, peberfrugt, forårsløg og kål i en skål.
- Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Vend dressingen i salaten. Lad gerne salaten trække en times tid i køleskab. Pynt evt. med brøndkarse.