Asparges med crumble
Når butikshylderne endelig bugner med friske grønne asparges, så ved man bare, at det er forår. Prøv denne opskrift på lækkert tilbehør til middagen med asparges og sprød crumble.
4 personer
Ingredienser
- 2 bundter grønne asparges
- 3 skiver landbrød
- 50 g hasselnødder
- 50 g pistacienødder
- salt og peber
- 1 spsk. oregano
- 3 spsk. olivenolie
- 25 g parmesan
Sådan gør du:
- Bræk enderne af aspargeserne, og skyl dem under koldt vand.
- Tænd ovnen på 200 gr.
- Skær landbrød i små tern. Hak nødderne groft. Bland brødtern sammen med de hakkede nødder i en skål. Tilsæt salt, peber, oregano og to spiseske olivenolie. Vend det hele godt sammen.
- Beklæd en bageplade med bagepapir. Læg aspargeserne på pladen og dryp med olivenolie.
- Drys brødblandingen henover aspargeserne. Sæt pladen på midterste ovnribbe i 12-15 min. Lige inden servering høvles parmesan over.