Asparges i tempuradej

Asparges svøbt i tempuradej

Lækkert tilbehør til sommerens grillretter eller fisk.

4

Ingredienser

  • 500 g grønne asparges
  • 1 pose færdigkøbt tempuramix (Blue dragon)
  • 1 liter vindruekerneolie til stegning
  • evt. lidt mild paprika
  • SERVERING:
  • 1,5-2 dl sød chilisauce
  • WASABIDIP:
  • 2 dl cremefraiche 5%
  • wasabi efter smag

Sådan gør du:

  1. Skær aspargesene i halve − eller som du ønsker dem − og drys dem let med mel. Tilbered tempuradejen efter anvisningen på pakningen. Vend aspargesene i dejen og lad overflødig dej dryppe af, inden de steges gyldne og sprøde i en stor, dyb pande i masser af olie. Steg aspargesene ad et par omgange, tag dem op med en hulske og afdryp dem på fedtsugende papir. Hold dem varme i ovnen. Ved serveringen anrettes aspargesene på et stort fad, drysses med paprika og serveres med de to dipsaucer.