Asparges svøbt i tempuradej
Lækkert tilbehør til sommerens grillretter eller fisk.
4
Ingredienser
- 500 g grønne asparges
- 1 pose færdigkøbt tempuramix (Blue dragon)
- 1 liter vindruekerneolie til stegning
- evt. lidt mild paprika
- SERVERING:
- 1,5-2 dl sød chilisauce
- WASABIDIP:
- 2 dl cremefraiche 5%
- wasabi efter smag
Sådan gør du:
- Skær aspargesene i halve − eller som du ønsker dem − og drys dem let med mel. Tilbered tempuradejen efter anvisningen på pakningen. Vend aspargesene i dejen og lad overflødig dej dryppe af, inden de steges gyldne og sprøde i en stor, dyb pande i masser af olie. Steg aspargesene ad et par omgange, tag dem op med en hulske og afdryp dem på fedtsugende papir. Hold dem varme i ovnen. Ved serveringen anrettes aspargesene på et stort fad, drysses med paprika og serveres med de to dipsaucer.