Blommekage med chokolade

Blommekage med chokolade

Blommer og chokolade er en god kombination.

8 pers.

Ingredienser

  • 3 æg
  • 225 g sukker
  • 150 g blødt smør
  • 1½ dl mælk
  • 1 tsk. bagepulver
  • 225 g hvedemel
  • 1 dl hakkede mandler
  • 200 g blommer skåret i små tern
  • 75 g hakket, mørk chokolade,
  • evt. med orangesmag
  • flormelis til pynt

  1. Pisk æg og sukker luftigt.Rør blødt smør og mælk i.Bland bagepulver og hvedemel,og rør det i. Vend mandler,blommer og chokolade i.
  2. For en springform 22 cm idiameter med bagepapir. Fordeldejen heri.
  3. Bag kagen ved 175 gr. påmidterste ovnribbe i ca. 50min. Stik et spid i kagen, ogtjek, om den er gennembagt.Afkøl kagen, og pynt den medflormelis og kvarte blommer.