Cashew-kylling & sprød salat
Den lækre, tørre nøddesmag klæder kyllingen, der er en vigtig proteinkilde i dit måltid.
4
Ingredienser
- 150 g båndpasta, fuldkorn
- 600 g kyllingeinderfilet
- 2 spsk cashewnøddesmør eller peanutbutter
- kokosolie eller olivenolie til stegning
- 2 fennikel
- 50 g rosenkål
- 50 g babyspinat
- 20 ananas-kirsebær (ca 1 bakke)
- 2 spsk hvidvinseddike
- 3 spsk olivenolie
- 50 g kalamata oliven
- 40 g cashewnødder
Sådan gør du:
- Kog pastaen efter anvisning på pakken.
- Marinér kyllingestykkerne i cashewnøddesmør, salt og peber i en halv times tid.
- Steg kødstykkerne i kokosolie i ca 10 min.
- Skær fennikel i ultra tynde skiver. Skær enden af rosenkålen, og pil bladene af.
- Bland babyspinat, fennikel, rosenkålblade. Del ananaskirsebærrene, og vend dem i salaten sammen med oliven. Bland olie og eddike, og hæld det over salaten. Fordel salaten på 4 tallerkener.
- Servér salaten toppet med stykker af cashewkylling og kogt båndpasta. Drys med cashewnødder.(450 kcal)
- Få mere inspiration til sund slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/