Chili con carne

Chili con carne

4 personer

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød, maks. 10 % fedt
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 løg
  • 1 glas (230 g) medium tacosauce
  • 3 dl bouillon
  • 2 spsk. koncentreret tomatpuré
  • 2 tsk chili spice mix fra Santa Maria-serien
  • 2 tsk. oregano
  • 1 ds. kidneybønner
  • salt, peber
  • frisk koriander, limebåde eller persille til pynt
  • Tilbehør:
  • løse ris
  • samt grønsagsfad med avocadoer, majs, tomater, agurk og grøn salat

  1. Hak løget. Varm olien op i enstegegryde. Brun kødet. Kom løgeti, og svits det kort med. Tilsætde øvrige ingredienser undtagenbønnerne. Kog op. Lad retten småsnurreunder låg ca. 10 min.
  2. Kom bønnerne i, og kog demmed 5 min. Smag til med salt ogpeber.
  3. Pynt med koriander eller persille.