Nem chokoladekage med drys
Skøn chokoladekage med fint drys på toppen - meget velegnet til at tage med og dele ud i skolen eller på jobbet.
Nem chokoladekage til 15 personer
Total:1 time
Ingredienser
- 300 g blødt smør
- 400 g sukker
- 1 spsk. neskaffepulver
- 2 tsk. vaniljesukker
- 6 æg
- 400 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 1½ dl kakao
- 2 dl mælk
- Glasur:
- 4 dl flormelis
- 4 spsk. kakaopulver
- 1 past. æggehvide
- Pynt: kagedrys el. kokosmel
Sådan bager du chokoladekage
- 1. Rør smør, sukker, kaffe og vaniljesukker sammen. Rør 1 æg i ad gangen. Bland hvedemel, bagepulver og kakao, og sigt det i dejen. Rør mælken i
- 2. Hæld dejen i en bradepande, 20 x 30 cm, smurt eller foret med bagepapir. Bag kagen ca. 50 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, hvis der hænger ubagt dej på, skal den bages lidt længere.
- 3. Rør glasuren sammen.
- 4. Pynt den afkølede kage med glasur. Drys kagedrys eller kokosmel over, og lad glasuren stivne.