Chokolademousse med kaffe
Let, lækker opg luftig chokolademousse med et skønt pift af kaffe.
4-6 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Smeltetid: 5 min.
- Ikke fryse-egnet
- 100 g mørk chokolade (hakket)
- ½ dl æggeblommer (pasteuriserede)
- 1 spsk sukker
- 1 spsk nescafé
- 1 spsk kaffelikør
- ½ dl æggehvider (pasteuriserede)
- 1 spsk sukker
- 1½ dl piskefløde
- Pynt:
- Flødeskum og makroner
- Smelt chokoladen over vandbad.
- Pisk æggeblommerne cremede med sukker og rør chokolade, nescafé og kaffelikør i.
- Pisk æggehviderne stive med sukker og pisk fløden til skum.
- Vend flødeskum og æggehvider i chokoladecremen og fordél moussen i 4-6 glas eller kopper. '
- Stil dem koldt i et par timer.
- Pynt med flødeskum og groftknuste
- makroner.
Lækre opskrifter på chokolademousse
-
Chokolademousse: Nem og julet chokolademousse med kirsebær
-
Dejlig sommerdessert: Hvid chokolademousse med kirsebær
-
Hvid chokolademousse med bagte rabarber
-
Hvid chokolademousse med Earl Grey og honning
-
Forførende mørk chokolademousse med blodappelsin
-
Hvid chokolademousse med hvid te
-
Sense dessert: Chokolademousse
-
Chokolademousse med nøddebund
-
Chokolademousse med mangosalat
-
Fransk kaffe-chokolademousse
-
Chokolademousse med kanel og ingefær
-
Nem chokolademousse: Hurtig og lækker chokoladedessert
-
Chokolademousse - helt uden piskefløde
-
Chokolademousse med syltede rabarber
-
Verdens bedste chokolademousse
-
Krydret chokolademousse
-
Chokolademousse med frugt
-
Chokolademousse med kaffe
-
Hvid chokolademousse med hindbærsauce
-
Chokolademousse med kaffesirup