Chokolademousse med kaffe

Chokolademousse med kaffe

Let, lækker opg luftig chokolademousse med et skønt pift af kaffe.

4-6 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Smeltetid: 5 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 100 g mørk chokolade (hakket)
  • ½ dl æggeblommer (pasteuriserede)
  • 1 spsk sukker
  • 1 spsk nescafé
  • 1 spsk kaffelikør
  • ½ dl æggehvider (pasteuriserede)
  • 1 spsk sukker
  • 1½ dl piskefløde
  • Pynt:
  • Flødeskum og makroner

  1. Smelt chokoladen over vandbad.
  2. Pisk æggeblommerne cremede med sukker og rør chokolade, nescafé og kaffelikør i.
  3. Pisk æggehviderne stive med sukker og pisk fløden til skum.
  4. Vend flødeskum og æggehvider i chokoladecremen og fordél moussen i 4-6 glas eller kopper. '
  5. Stil dem koldt i et par timer.
  6. Pynt med flødeskum og groftknuste
  7. makroner.