Citron cookies med puddersne
Cookies med citron og puddersne - så bliver det ikke bedre!
Citron cookies med puddersne
(20 stk.)
170 g smør
125 g flormelis
fintrevet skal fra 1 ubehandlet citron
2 spsk. citronsaft
korn fra 1 stang vanilje (eller 1 spsk. vaniljesukker)
220 g hvedemel
2 spsk. maizena
1 tsk. groft salt
1. Pisk smør sammen med 40 g flormelis i en skål. Tilsæt citronskal, saft og vanilje.
2. Bland mel, maizena og salt i en skål. Rør de tørre ingredienser i dejen, og ælt, til det lige hænger sammen. Form dejen til to pølser, pak dem i film, og læg dem i køleskabet i en times tid.
3. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Skær dejen i ca. 0,5 cm tykke skiver, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag, til kagerne er let gyldne – ca. 12-15 minutter.
4. Læg den resterende flormelis i en frysepose. Læg de lune kager i posen, og ryst den, så de bliver helt dækket af flormelis.
► SE OGSÅ: Citron cupcakes
► SE OGSÅ: Mandel-citron-kager
► SE OGSÅ: Lækker luftig citronfromage