Citron mazarin cupcakes

Citron mazarin cupcakes

Er du (også) vild med mazarinkager?

8-10 stk.

Ingredienser

  • Mazarinmasse med citronskal:
  • 2 tsk. fintreven usprøjtet citronskal
  • 125 g blødt smør
  • 175 g sukker
  • 150 g ren, rå marcipan
  • 4 spsk. mælk
  • 2 æg
  • 75 g hvedemel
  • Citronsmørcreme:
  • 150 g blødt smør
  • 5 spsk. citronsaft
  • 400 g flormelis
  • lidt rød levnedsmiddelfarve
  • Desuden:
  • reven, usprøjtet citronskal

  1. Rør citronskal, smør og sukker sammen. Riv marcipanen, og rør den ud i mælken. Kom marcipanblandingen i smørmassen, og rør det godt sammen. Massen skal være ensartet. Kom æggene i et ad gangen. Rør hvedemel i.
  2. Kom massen i muffinsforme. Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 25 min.
  3. Pisk alle ingredienserne til smørcremen sammen til en luftig masse. Farv det lyserødt med levnedsmiddelfarve. Kom i en sprøjtepose med stjernetylle. Pynt kagerne med cremen.