Crepes suzette med et tvist
Her har vi kommet kokosmeli den franske klassiker, detgiver en fin smag sammenmed appelsin.
4 personer
Ingredienser
- 6 dl mælk
- 150 g hvedemel
- 1 dl kokosmel
- ½ tsk. salt
- 2 tsk. sukker
- 4 æg
- 50 g smeltet smør
- smør til bagning
- Appelsinsauce:
- 20 g smør
- 2½ dl friskpresset appelsinsaft
- 1 spsk. citronsaft
- 5 spsk. sukker
- appelsinfileter af 2 appelsiner
- 75 g mandelflager
- Pynt:
- 2 spsk. kokosmel
- 2 tsk. reven usprøjtet appelsinskal og evt. mynte
- Rør mælk, hvedemel,kokosmel, salt og sukkerjævnt. Rør æggene i. Laddejen trække 30 min. Rørsmørret i.
- Bag 12-14 tynde pandekageri smør på en pande.
- Kom smør, appelsinsaft,citronsaft og sukker i enpande, og kog det op. Dyp enpandekage i saucen, og foldden til en halvmåne, somigen foldes. Læg pandekagernelangs pandens kant,og fortsæt med resten afpandekagerne. Kan ogsåarrangeres i et dybt fad. Komappelsinfileter ved. Dryspanderistede mandelflagerover pandekagerne. Pyntmed et drys kokosmel, revenappelsinskal og evt. mynte.