Edamamebønnesuppe med skyr

Edamamebønnesuppe med skyr

Hjemmelavede supper er en god måde at få indtaget en masse grønsager på én gang.

1

Ingredienser

  • 50 g løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk olie
  • 1 tsk timian
  • 3 dl bouillon (vand + pulver)
  • 150 g bælgede edamamebønner
  • salt og peber
  • 60 g parmaskinke
  • 50 g skyr 30 g groft brød

Sådan gør du:

  1. Hak løg og hvidløg, og svits let i olie uden at brune.
  2. Tilsæt timian, bouillon og bønner. Kog 10-15 minutter, til bønnerne er møre.
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Bag parmaskinken på bagepapir ved 200 grader i ca. 10 minutter.
  5. Blend suppen, og servér den med sprød parmaskinke og brød til. Læg en klat skyr i midten ved servering.
  6. Kcal 471
  7. Protein 41 g ~ 37 %
  8. Kulhydrat 38 g ~ 31 %
  9. Fedt 17 g ~ 32 %
  10. Kostfibre 10 g
  11. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter

Tip

Nogle bønner er saltede, når man køber dem frosne. Smag på dem, før du salter suppen.