Frøbrød

Frøbrød

Saftigt madbrød - godt til supper og som snack.

Ingredienser

  • 1 æg
  • 1 æggehvide
  • 100 g revet mager ost
  • 75 g revet gulerod
  • 5 g olie
  • 50 g skyr
  • 1½ dl frø og kerner
  • ½ dl fiberhusk
  • 1 dl vand
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl mandler

Sådan gør du:

  1. Ælt alle ingredienserne sammen. Supplér med lidt ekstra vand, hvis dejen virker tør.
  2. Bred dejen ud på bagepapir, ca. 2 cm tyk. Bag brødet ca. 50 minutter ved 190 grader, til det er gyldent og gennembagt.
  3. Vælg frit mellem frø og kerner, f.eks. chiafrø, sesamfrø, femkornsblanding, solsikkekerner, græskarkerner osv.