Geviche på skaldyr og æble
2
Ingredienser
- 200 g filet af hvid fisk, f.eks. torsk
- 300 g rejer, helst dem i skal
- 6 lime
- ½ dl olivenolie
- 1/2 rød chili i skiver
- 1 forårsløg i skiver
- 1 lille bundt koriander, grofthakket
- 1 æble, skåret i små tern
Sådan gør du
- Skær fisken i mellemstore tern, og pil rejerne. Fordel i to skåle eller glas. Pres limene, og dryp olivenolie over. Lad fisken stå og trække på køl frem til servering, gerne ½ time eller mere. Bland lige inden servering med chili, forårsløg, koriander og æble. Brug evt. persille istedet for koriander, hvis du ikke bryder dig om smagen.
- Tip! Brug let frossen fisk, så er det nemmere at skære ud. Fødevaremyndighederne anbefaler desuden, at fisk, som spises rå, fryses først.