Geviche på skaldyr og æble

Geviche på skaldyr og æble

2

Ingredienser

  • 200 g filet af hvid fisk, f.eks. torsk
  • 300 g rejer, helst dem i skal
  • 6 lime
  • ½ dl olivenolie
  • 1/2 rød chili i skiver
  • 1 forårsløg i skiver
  • 1 lille bundt koriander, grofthakket
  • 1 æble, skåret i små tern

Sådan gør du

  1. Skær fisken i mellemstore tern, og pil rejerne. Fordel i to skåle eller glas. Pres limene, og dryp olivenolie over. Lad fisken stå og trække på køl frem til servering, gerne ½ time eller mere. Bland lige inden servering med chili, forårsløg, koriander og æble. Brug evt. persille istedet for koriander, hvis du ikke bryder dig om smagen.
  2. Tip! Brug let frossen fisk, så er det nemmere at skære ud. Fødevaremyndighederne anbefaler desuden, at fisk, som spises rå, fryses først.