Grillbøffer med melonsalat
En grillet bøf på en lun sommeraften er bare lækkert - her får du opskriften på grillede entrecotes med en skøn salat med melon til:
4 personer
Total:6 minutter
Ingredienser
- 4 entrecoter
- olie til pensling
- salt, peber
- 1 spsk. olie
- Desuden:
- ½ agurk
- 200 g cherrytomater
- ½ kantalupmelon
- 75 g spæd spinat
- 2 forårsløg
- Dressing:
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. citronsaft
- ½ tsk. dijonsennep
- salt, peber
- Tilbehør: evt. grillede skiver flute
Sådan laver du grillstegte bøffer med melonsalat
- Pensl kødet med olie. Krydr kødet med salt og peber.
- Læg det på grillen, vend dem nogle gange undervejs. De skal grilles ca. 6 min. i alt.
- Skær agurken i tern. Halver tomaterne. Skær melonkødet i tern.
- Skyl, og afdryp spinaten godt. Snit forårsløgene. Fordel grønsager og melon i en skål.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen. Dryp den over salaten.
- Server salaten til bøfferne.