Grillet bananasplit

Grillet bananasplit med dulche de leche

Louisa Lorang: "Det er så oldschool, som det kan blive. Men der er ikke et øje tørt, når der bliver serveret bananasplit. Få opskriften her.

(6 stk)

Grillet bananasplit

  • Dulce de leche (karamel):
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • Bananer:
  • 6 bananer
  • 1 liter vaniljeis
  • masser af hindbær
  • lidt pistacier

  1. Dulce de leche:
  2. Pil etiketten af dåsen med kondenseretmælk, og prik 2 huller med en dåseåbneri toppen af dåsen. Kom dåsen i enkasserolle med kogende vand, der gårnæsten op til kanten af dåsen. Kog dåseni 4-6 timer. Tjek, at der hele tiden ervand i gryden. Lad dåsen køle lidt. Åbndåsen, og rør karamelmassen sammen.
  3. Bananer:
  4. Læg bananerne på en varm grill. Grilldem, til de er helt sorte. Det tager mellem5 og 15 min., alt efter hvor megetvarme de får.
  5. Skær de varme bananer op med enlille kniv, og fyld dem med is og hindbær.Top med dulche de leche og hakkedepistacier, og servér straks.