Grillet bøf på salat
Grill en lækker bøf og smid den oven på salaten - her har vi lavet en lækker asiatisk salat med glasnudler, spidskål, broccoli & strimler af grillet entrecote på toppen.
4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 150 g glasnudler
- 250 g broccolibuketter
- 2 forårsløg
- 1 lille spidskål
- 2-3 grillede oksebøffer
- Dressing:
- 2 spsk. mild sesamolie eller f.eks. nøddeolie
- 2-3 spsk. limesaft
- 1 spsk. skrællet, fintrevet ingefærrod
- 1-2 tsk. sojasauce
- ½ tsk. salt
- Desuden:
- limebåde
- evt. 50 g peanuts
Sådan laver du grillet bøf på salat
- Kog glasnudlerne efter anvisningen på emballagen. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand. Afdryp.
- Del broccolien i små buketter, og damp dem 2 min. i letsaltet vand. Afkøl dem. Snit løgene. Snit spidskålen fint.
- Bland broccoli, forårsløg og spidskål. Pisk dressingen sammen, og kom den i salaten.
- Steg bøfferne: Pensl kødet med olie. Krydr kødet med salt og peber. Læg det på grillen, vend dem nogle gange undervejs. De skal grilles ca. 6 min. i alt.
- Skær kødet i tynde skiver. Fordel kødet over salaten.
- Drys evt. med peanuts, og pynt med limebåde.