Grillet løgsalat

Grillet løgsalat

Ingredienser

  • Tilbehør til 2-4 personer
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 bundt røde forårsløg
  • 10 små rødløg (eller skalotter)
  • olivenolie
  • salt
  • Dressing:
  • 2 spsk flydende honning
  • 4 tsk dijonsennep
  • 7-8 spsk olivenolie
  • 3 spsk estragon, hakket

Sådan gør du

  1. Skær det allernederste af forårsløgene. Pil de små rødløg, men lad den lille top sidde på, så falder de ikke så nemt fra hinanden. Halvér dem.
  2. Gnid alle løg med olivenolie, og grill dem på en varm grill. De skal bare have et par minutter eller 3-4, eller til de er møre og har fine grillstriber. Smag dem til med salt.
  3. Rør honning, sennep, olie og estragon sammen. Vend de lune løg med dressingen, og servér
PRØV OGSÅ: Grillede padrons