Grillet løgsalat
Ingredienser
- Tilbehør til 2-4 personer
- 1 bundt forårsløg
- 1 bundt røde forårsløg
- 10 små rødløg (eller skalotter)
- olivenolie
- salt
- Dressing:
- 2 spsk flydende honning
- 4 tsk dijonsennep
- 7-8 spsk olivenolie
- 3 spsk estragon, hakket
Sådan gør du
- Skær det allernederste af forårsløgene. Pil de små rødløg, men lad den lille top sidde på, så falder de ikke så nemt fra hinanden. Halvér dem.
- Gnid alle løg med olivenolie, og grill dem på en varm grill. De skal bare have et par minutter eller 3-4, eller til de er møre og har fine grillstriber. Smag dem til med salt.
- Rør honning, sennep, olie og estragon sammen. Vend de lune løg med dressingen, og servér
PRØV OGSÅ: Grillede padrons