grillede svinekoteletter

Gris på spyd

Sticky gris med hoisin-chili-sauce og masser af smag

4

Ingredienser

  • Hoisin-chili-sauce:
  • 2 fed knust hvidløg
  • 1 tsk reven ingefær
  • 1 spsk tomatpasta
  • 1 tsk sød chili
  • 1 knsp five spicekrydderi
  • ¾ dl hoisin sauce
  • 2 tsk olie
  • 2 tykke svinekoteletter 600-700 g
  • 4 søde kartofler (1 kg)
  • 2 spsk olie til pensling
  • lidt sød paprika
  • 1 bakke mikrosalater eller babysalater
  • 300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Rør ingredienserne til saucen sammen. Skær koteletterne i brede stykker, vend dem med saucen, og sæt dem på spid. Grill kødet 6-8 minutter over gode gløder, og vend det jævnligt.
  2. Skrub og tryk kartoflerne tørre, flæk dem igennem, pensl dem med olie, og grill dem 15-20 minutter afhængig af størrelsen. Drys kartoflerne med krydderier, og server dem til kødet med salat.
  3. Energi pr. person: 760 kcal, fedt 30%, protein 24%, kulhydrat 46%