sød suppe

Grøn suppe til morgenmad

Suppe til morgenmad... Det kan man sagtens i følge Martin Kreutzer og Sandra Pugliese. Her får du opskriften på en lækker grøn morgenmadssuppe, lavet på æble, avocado, kiwi og frisk spinat.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    413 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    9 %
  • Kulhydrat:
    60 %

2

Ingredienser

  • 2 små æbler, ca. 150 g
  • ½ avocado, ca. 60 g
  • 2 kiwier, 150 g skrællet vægt
  • 2 store håndfulde babyspinat, ca. 50 g
  • 1 spsk koldslynget honning
  • 1 dl kokosvand
  • 2 ½ dl usødet mandelmælk
  • 1 stor spsk cashewnøddesmør, alternativt anden nøddesmør, ca. 50 g
  • 1 usprøjtet citron
  • 1 usprøjtet appelsin
  • ¾ tsk vaniljepulver

Sådan gør du:

  1. Skyl æblerne, og udkern dem. Skræl den halve avocado. Skræl ligeledes kiwierne. Skyl og slyng spinaten.
  2. Kom æbler, avocado, kiwi, spinat, honning, kokosvand, mandelmælk, nøddesmør, citron- og appelsinskal, saften fra appelsinen og vaniljepulver i en blender og blend, til du har en cremet suppe.
  3. Denne suppe smager klart bedst frisklavet, og jeg vil kun anbefale dig at lave den pa forhånd, hvis du ikke kan undgå det