Grøn suppe til morgenmad
Suppe til morgenmad... Det kan man sagtens i følge Martin Kreutzer og Sandra Pugliese. Her får du opskriften på en lækker grøn morgenmadssuppe, lavet på æble, avocado, kiwi og frisk spinat.
Næringsindhold
- Energi pr. person:413 Kcal
- Fedt:17 %
- Protein:9 %
- Kulhydrat:60 %
2
Ingredienser
- 2 små æbler, ca. 150 g
- ½ avocado, ca. 60 g
- 2 kiwier, 150 g skrællet vægt
- 2 store håndfulde babyspinat, ca. 50 g
- 1 spsk koldslynget honning
- 1 dl kokosvand
- 2 ½ dl usødet mandelmælk
- 1 stor spsk cashewnøddesmør, alternativt anden nøddesmør, ca. 50 g
- 1 usprøjtet citron
- 1 usprøjtet appelsin
- ¾ tsk vaniljepulver
Sådan gør du:
- Skyl æblerne, og udkern dem. Skræl den halve avocado. Skræl ligeledes kiwierne. Skyl og slyng spinaten.
- Kom æbler, avocado, kiwi, spinat, honning, kokosvand, mandelmælk, nøddesmør, citron- og appelsinskal, saften fra appelsinen og vaniljepulver i en blender og blend, til du har en cremet suppe.
- Denne suppe smager klart bedst frisklavet, og jeg vil kun anbefale dig at lave den pa forhånd, hvis du ikke kan undgå det