Grøntsagsæggekage
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stegetid: ca. 20 min.
- Ingredienser:
- 10 æg
- 2 dl mælk
- 2 spsk. kartoffelmel (eller majsstivelse)
- 125 g fast komælksost
- friskkværnet peber
- 2 bakker frisk babyspinat (eller ca. 8 kugler hel spinat fra frost)
- 25 g smør
- Drys:
- 1 bundt purløg (eller 1 potte)
- Tilbehør:
- 8 skiver groft rugbrød
- evt. smør
- Pisk æg sammen medkartoffelmel, tilsæt mælkog revet ost og krydr medpeber.
- Varm spinaten i smørpå en pande, til denfalder sammen, eller ergennemvarm.
- Hæld æggemassen påpanden, og steg videreved svag varme i ca. 10min., til den er næstenhelt stivnet.
- Servér æggekagen medet drys fintklippet purløg,rugbrød og evt. smør.