Nem gulerodssuppe med ingefær
Ugens grønne! Eller teknisk set orange opskrift... Servér en dampende varm suppe til kolde aftener. Her får du opskriften på en nem og lækker gulerodssuppe med ingefær - det er nem vegetarisk aftensmad og så smager det helt fantastisk. Se hvordan, du laver rygende varm gulerodssuppe me ingefær her:
Gulerodssuppe med ingefær til 4 personer
Total:40 minutter
Gulerodssuppe med ingefær
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- Fryse-egnet
- 500 g gulerødder(i skiver)
- 2 løg (finthakket)
- 2 fed hvidløg (finthakket)
- 20 g frisk ingefær (finthakket)
- 30 g smør eller olivenolie
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt koriander
- salt og peber
- 1,5 -2 liter hønse- eller grønsagsbouillon
- 2 spsk citronsaft
- Tilbehør: 4 spsk cremefraiche og brød
Sådan laver du gulerodssuppe med ingefær
- Svits gulerødder, løg, hvidløg og ingefær blanke i en gryde med smør og tilsæt krydderier, salt og peber.
- Hæld bouillonen ved og lad det simre, til gulerødderne er helt møre — ca. 20 min.
- Blend suppen jævn og smag til med citronsaft, salt og peber.
- Servér suppen med cremefraiche og brød.
Skønne supper
-
Ingefærsuppe
-
Nem & spicy rød karrysuppe med kødboller og grøntsager
-
Tomatsuppe med rosmarinbrød
-
Peberrodssuppe med blåmuslinger
-
Nem hønsekødssuppe
-
Kyllingesuppe med nudler og grønt
-
Forårssuppe med asparges og kylling
-
Tomatsuppe med pasta
-
Klar kyllingesuppe med grønkål, ingefær og chili
-
Thai-kokosmælk suppe
-
Bønnesuppe med avocado